Webinars en Teamsomgevingen

Inmiddels is werken in Teams steeds meer gemeengoed geworden. We ontdekken de kracht van thuiswerken en het online schakelen. We zien dat daardoor files zijn opgelost en we sneller even contact kunnen zoeken. Software zoals Teams van Microsoft ontwikkelt zich razendsnel mee in de wereldwijde behoefte om online te werken en te vergaderen. Ik kan u ondersteunen in het opzetten van een succesvolle webinar. Hoe je optimaal gebruik kunt maken van de techniek. Discussies aan de hand van stellingen. Ik werk met mijn opdrachtgevers samen aan de opzet van een webinar. Ook maak ik samen met mijn ‘nieuwe collega’s documenten, gebiedsontwikkelingen en projecten in Teams omgevingen, die ik ook voor u kan opzetten. Brainstormen kan ook online. Laten we samen het nieuwe werken omarmen, ik help u graag hierin.

LEAVE A COMMENT