Webinars en Teamsomgevingen

Inmiddels is werken in Teams steeds meer gemeengoed geworden. We ontdekken de kracht van thuiswerken en het online schakelen. We zien dat daardoor files zijn opgelost en we sneller even contact kunnen zoeken. Software zoals Teams van Microsoft ontwikkelt zich razendsnel mee in de wereldwijde behoefte om online te werken en te vergaderen. Ik kan u ondersteunen in het opzetten van een succesvolle webinar. Hoe je optimaal gebruik kunt maken van de techniek. Discussies aan de hand van stellingen. Ik werk met mijn opdrachtgevers samen aan de opzet van een webinar. Ook maak ik samen met mijn ‘nieuwe collega’s documenten, gebiedsontwikkelingen en projecten in Teams omgevingen, die ik ook voor u kan opzetten.

Brainstormen kan ook online. Daarvoor heb ik een licentie voor het programma Miro aangeschaft. Samen werken met behulp van een online canvas waarop bijvoorbeeld post-its geplakt kunnen worden. Een keur aan mogelijkheden. Zonder dat u een nieuwe app hoeft te installeren. Werken online haalt het niet bij een fysieke bijeenkomst. Maar we kunnen door Corona ook niet alles maar stopzetten. We moeten ondanks alles door met de ontwikkelingen. Laten we samen het beste ervan maken en het nieuwe werken omarmen, ik help u graag hierin.

LEAVE A COMMENT